Over ons

Hey jij daar, mooi mens!

Aangenaam, ik ben Jessica, woonachtig in Eindhoven en 31 jaar oud. 
Al zo'n 12 jaar run ik mijn eigen atelier met heel veel liefde en plezier. Inmiddels ben ik niet meer alleen en doe ik alles samen met een aantal stagiaires. 
Na jarenlange ervaring in het naai vak was het eindelijk tijd om mijn liefde, passie en creativiteit bij elkaar te bundelen en te starten met Elinora. 

Waar komt de naam Elinora vandaan?

Mijn 3e doopnaam is afkomstig van mijn Indonesische oma. Ze heette Eleonora. Afgelopen jaar kreeg ik 2 kleine poesjes die de naam Eli en Nora kregen. Toen ik me verder ging verdiepen in de naam Eleonora kwam ik er achter dat de naam afkomstig is van het Arabische woord "Elinor", wat betekend: "God is mijn licht." 
In de gekke tijden van Covid sprak ik veel mensen die in die tijd iets hadden waar ze zich aan vast hielden. Dit was voor mij ook het geval;  mijn spirituele kant, en de interesse voor duurzaamheid kwam verder naar boven en ontwikkelde zich. 

En daar was ze dan, Elinora. 
Een label wat staat voor originaliteit en duurzaamheid. Een label waar ik al mijn liefde en passie in kwijt kan en hopelijk heel veel mooie mensen nog mooier mee kan maken. 

Heel veel liefs x