Jurk Bohemian Op Maat Gemaakt

incl. btw, excl. verzendkosten

Gratis verzending voor binnenlandse bestellingen van meer dan ‪€‬‪150‬

Standaard verzending 1 - 21 Werkdagen

Wil je iets anders aangepast hebben? Neem dan contact met ons op via het contact formulier maar stuur liever eventjes een DM via instagram. 

Productinformatie

Deze jurk is gemaakt van 100% katoenen hydrofiel. De modellen die deze jurk aan hebben dragen hier exact dezelfde maat. Hij is dus perfect tijdens je zwangerschapsperiode, maar ook als je geen buikje draagt.

Deze jurk wordt helemaal op jouw wensen gemaakt. Bij het afrekenen of via een DM/of berichtje stuur je jouw maten door. Als wij je bovenomtrek of cupmaat weten, je taille maat en je lichaamslengte kunnen wij deze jurk helemaal naar wens maken.

Omdat dit kledingstuk op maat gemaakt wordt is de levertijd 5 tot 20 werkdagen. Hou daar dus rekening mee. Wil je hem voor een bepaalde datum in huis hebben laat ons dat dan ook even weten, dan kunnen wij kijken wat we voor je kunnen doen en betekenen.

Liefs!Maat of afmetingen

Created with Sketch.

Wordt op maat gemaakt 

Productdetails

Created with Sketch.

Gemaakt van 100% katoen.
Te wassen op 40 graden.

Hydrofiel kan tijdens het wassen een beetje inkrimpen. Was je de jurk met een lagere centrifuge stand en hang je hem nat(ter) op dan blijft de stof het allermooiste. Is de stof toch wat ingekrompen schrik dan niet en stoom of strijk hem weer uit, dan is deze jurk weer exact zoals je hem altijd al had. 
Eén van de meest gebruiksvriendelijke stoffen die er bestaat. Draagt heerlijk, luchtig, is vocht opnemend en milieu vriendelijk. 


Bijzondere instructies

Created with Sketch.

Items en aankopen kunnen alleen geretourneerd worden zonder speciale aanpassingen, heb je een speciale aanpassing laten doen (buiten de lengte na) dan kun je hem niet meer terug sturen. 

Retourneren mag binnen 14 werkdagen, op eigen kosten. 
Bij een retour krijg je een tegoedbon die een geldigheidsduur heeft van 3 maanden.